Prezentare

 

De când şi-a deschis porţile în 2008 şi până în present Pensiunea Igazland a funcţionat la categoria de 3***, respective margarete din 2012. Este administrată de SC Igazland SRL din localitatea Dumbrava, judeţul Timiş.

Proiectată a fi o casă familială Pensiunea Igazland şi-a păstrat această alură şi are tot ceea ce-şi doreşte un musafir pentru a se simţi într-un cămin confortabil. Clădirea care adăposteşte pensiunea este o construcţie nouă pe două nivele (parter şi mansardă) finisată in stil clasic pe nuanţe natur, în armonie cu mobilierul din lemn masiv care-l decorează.
Casa de oaspeţi are o capacitate de 8 locuri asigurate de cele 4 camere duble spaţioase (dintre care două cu pat matrimonial), fiecare având baie proprie. La nevoie există posibilitatea suplimentării locurilor în camere prin adăugarea a câte un pat în fiecare dintre ele. (vizualizare camere: 1, 2, 3, 4 – panoramic tour)
Parterul găzduieşte un living spaţios, un dormitor, o baie şi bucătăria. Bucătăria este complet utilată pentru a servi in totalitate necesităţilor oaspeţilor. În living se află o minibibliotecă de unde musafirii îşi pot alege spre lecturare diverse lucrări, oferindu-se şansa petrecerii în mod plăcut a timpului liber. De aici, din living se face accesul către mansardă, la cele trei camere şi la mica terasă a pensiunii.
Pensiunea are propria-i centrală termică şi este prevăzută cu aparate de aer conditionat, astfel confortul termic este asigurat in fiecare anotimp al anului. Atât livingul cât şi camerele sunt dotate cu televizor, iar accesul la internet se faciliteaza in sistem wireless.

În această pensiune nu se fumează şi nu se admit animale de companie!